Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Félreértés: Stohl nem a férje Ancsikának

Bombaként robbant a hír, miszerint Stohl András szerelme, Ancsika elszólta magát, hogy a színész már a férje. Ancsika a Nők Lapjának adott interjúban emlegette így a párját. Ezt követően futótűzként terjedt a hír az állítólagos titkos esküvőről. Stohl András csak a sorry! magazinnak mondta el, mi az igazság.

 
 
- Ez egy félreértés volt. Nem házasodtunk össze - mondta szűkszavúan a színész, aki annak ellenére, hogy jelenleg nem szerepel az RTL Klub képernyőjén, nagyon elfoglalt.

A sorry! magazinnak sikerült beszélnie a színész egyik szomszédjával is, aki szintén azt állítja, nem volt semmiféle esküvő - olvasható az ujasz.hu-n.

- Rendszeresen látom őket a gyerekkel. Sokkal boldogabbnak tűnnek, mint korábban. Igazi családot alkotnak ők így is, nincs szükségük hivatalos dokumentumra ahhoz, hogy bizonyítsák összetartozásukat. Amikor megjelent a cikk, én is megkérdeztem Ancsit arról, mi az igazság. Azt mondta, nem házasodtak össze, rosszul jelent meg a dolog. Én hiszek neki, miért hazudna? - summázta a történteket a szomszéd.

Forrás: Stop.hu