Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hajléktalan hírességek - Carmen Electrától Halle Berryig

Sokan azt gondolják, hogy a sztárok élete csak móka és kacagás, azonban sok esetben nincs így. Vannak páran akik rögös úton haladtak végig, hogy a csillagok közé kerüljenek. Vegyük most alaposan szemügyre, hogy kik is ők.

Kevesen tudják, meg hát a sztárok nem is reklámozzák a múltbeli eseményeket, azonban akadnak olyan hírességek akik a rivaldafény előtt kritikus körülmények között éltek. Tudjátok, aki megjárta a poklot, csak az tud a sikernek örülni. Néhányan közülük most olyan körülmények között - luxusban - élnek, amelyről nem is álmodtak volna.

Mindenki komikusa - Jim Carrey - hihetetlenül nagy szegénységben nőtt fel. Édesapja viszonylag korán elveszítette a munkahelyét, mely hatással volt az egész családra. A família rettentően nagy nyomorba süllyedt. Jim be sem fejezhette az iskolát, mivel 15 éves korától dolgoznia kellett. Később a színész nővéréhez költözött, aki csak a kertben egy sátorban tudta elszállásolni. Jim azt állítja, hogy humora a nehéz gyerekkornak köszönhető, mivel akkor a jókedvén kívül nem volt semmilyen. Ugyan szörnyű körülmények között nőtt fel, de fordult a kocka, és most a legjobban fizetett hollywood-i színészek között tartják számon.

007-esünknek szinte egész életében luxusnak számított a martini fogyasztása, és soha sem rajongta Daniel Craiget annyi nő körül, mint most. Kevesen tudják róla, hogy a debütálása előtt London padjain töltötte éjszakáit. Talán akkor még álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha befutott színész, büszke férj és apuka lesz. Nem is olyan régen cikkeztünk Halle Berry-ről, aki fiatalkorában megszökött otthonról, mert édesanyja nem támogatta a színészszakmát. Hosszú időn keresztül hajléktalanként élt, majd minden jel szerint imái meghallgattatak és befutott színésznő lett belőle. Halle számos nyilatkozatban szót ejtett arról, hogy miután egy hétig nem evett semmit, anyja megkereste lányát és pénzt akart neki adni, de ő túl büszke volt ahhoz, hogy elfogadja. A kitartásának meglett az eredménye, nem csak sikeres színésznő lett belőle, hanem a magánélete is virágzik. Életét bearanyozza a napokban született kisfia.

Nem maradhat ki a sorból Carmen Electra sem, akiről többek között annyit el kell mondanunk, hogy sosincs szerencséje a férfiak terén. Konkrétan egy férfi miatt került a balsorsú modell az utcára, aki megfosztotta a megtakarításaitól. Carmen addig míg nem figyelt fel rá a Playboy gyakran csövezett padokon. Az Oscar-díjas színésznő, Hilary Swank karrierje sem indult valami fényesen. Édesanyja mellett az élete felért egy komolyabb horrorfilmmel. Mikor betöltötte a 15. életévét a serdülő szépség úgy döntött, hogy Los Angeles-be megy szerencsét próbálni. Már akkor is érdekelte a filmipar, ezért úgy gondolta, hogy nekivág a rögös útnak. Mielőtt rászánta magát a döntő lépésre, anyjával vagy autóban vagy parkokban húzták meg magukat. A Golden Globe és Oscar-díjas színésznő most már hatalmas sikernek örvend, és jobbnál-jobb szerepeket is kínálnak fel neki.
 
Forrás: Napiász Online