Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nicole Scherzingerre fotóbombát dobtak

Ha egy celebnek van humorérzéke, jól reagálja le azt, ami Nicole Scherzingerrel történt egy brit díjátadón. Az énekesnő háta mögött ugyanis pörgött a bolondéria, egymásra licitáltak a rajongók a hülye arccal való pózolásban.

Nem volt menekvése Nicole Scherzingernek, hétfő este végig kellett sétálnia a vörösszőnyegen Londonban. Az énekesnő a Pride of Britain nevű díjátadón vett részt, ami a britek nagy állami díjazós ünnepsége, erre még Károly herceg és a mindenkori kormányfő is el szokott menni. A sok celebritás pedig sok rajongót is idevonz a gálára, akik persze autogramot gyűjtenének.

Ebbe futott bele az elegáns plüss-szerű ruhában pompázó celeb is, aki gyanútlanul mosolygott vagy épp komolykodott a kameráknak. Eközben azonban fotóbombák (azaz photobombok) sorozata záporozott a háta mögött. Egyes rajongói alaposan megstírölték, mások csukott szemmel konstatálták jelenlétét, de pár lány arra is vetemedett, hogy megpróbálja megmarkolni Lewis Hamilton exének a hátsóját.
 
Forrás: Velvet.hu