Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Felesége után Brad Pitt is visszavonul

Brad Pitt nem elégszik meg azzal, hogy színész, rendező, producer és bútortervező is egyben, most épp a háztáji gazdaság lett a gyengéje, így hát farmer lesz.

Ezt a kifejezést ő maga használta, azonban jóval árnyaltabb a kép, ha a valóságnak jobban megfelelő borász hivatást alkalmazzuk. Ebben ugyanis az évek alatt profivá vált Pitt.

Feleségével, Angelina Jolie-val 2012-ben betársultak a legendás Perrin család cégébe, és így immáron ők maguk is tényezőkké váltak a borkereskedelemben. A főnök Michael Perrin így nyilatkozott a sztárpár ambícióiról: „Minden idegszálukkal azon vannak, hogy a vidék legjobb borát készítsük." Egyébként éppen azzal a Côtes de Provence Rosé Miraval borral bíbelődnek, ami a világ legjobb rozéja volt tavaly.

Pitt pedig egészen szenvedélyesen képes új hobbijáról beszélni: „Szeretek tanulni arról a földről, amelyik a legjobb szőlőt képes adni. Szeretem szeptember és október drámáját. Izgatott vagyok szüretkor. Hogy hogyan alakul a savasodás. Lesz-e eső. Ez egy nagy iskola nekem".

Forrás: Kultúrpart