Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kórházba kellett vinni főpróba előtt a Jászai-díjas rendezőt

Váratlan esemény hiúsította meg majdnem a XIV. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT) megnyitóját, miután a főpróba előtt kórházba kellett szállítani a nyitó esemény rendezőjét, Böhm Györgyöt.

Június 5-én a Pécsi Országos Színházi Találkozó első napján a Jászai-díjas rendező még napközben az Én és a kisöcsém című operettelőadást próbálta, mikor azt vette észre, hogy kollégái kevésbé az instrukcióira, mint inkább az egyre dagadó karjára figyelnek.

Böhm György maga is meglepődött, de csütörtök kora délutánra már duplájára dagadt a felkarja.

Végül a POSZT szervezői úgy döntöttek, hogy mentővel a sürgősségi osztályra szállítják a rendezőt. Mint később a rendezőtől megtudtuk a duzzanat oka egy rovarcsípés lehetett, annak ellenére, hogy Böhm saját állítása szerint korábban semmire nem volt allergiás, most úgy tűnik mégis egy csípés hatására produkált ilyen tüneteket.

Jászai-díjas rendező a válasz.hu-nak elmondta, hogy rendkívül hálás a kórház dolgozóinak a profi és gyors ellátásért, mert végül teljesen gyógyult állapotban sikeresen megtarthatta a főpróbát és ezek után nagy sikerrel, a zsúfolásig megtelt pécsi Színház téren megnyitották a színházi találkozót.

A megnyitón Páva Zsolt, Pécs polgármestere azt mondta, hogy a pécsiek döntő többségének nagyon fontos a POSZT, és örülnek, hogy júniusban 10 napra a színházi szakma színe javával telik meg a város. A polgármester azt is hozzátette, hogy biztosan lesz jövőre, sőt azután is POSZT.

Forrás: Heti Válasz