Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Paul Walker: a Porsche védekezik

Május közepén indított pert Kristin Rodas, Paul Walker barátjának, Roger Rodas-nak az özvegye a Porsche ellen. A nő úgy gondolta, hogy a balesetért a német autógyártó cég a felelős.

Ügyvédje beadta a bíróságra a dokumentumokat, miszerint azzal vádolja a céget, hogy a férje által vezetett autó konstruciós hiba miatt vált irányíthatatlanná. Az özvegy állítása szerint a Porsche nem volt felszerelve olyan tűzoltó berendezéssel, mely egy esetleges baleset esetén automatikusan bekapcsol, és egy hatékony anti-ütközési rendszer is hiányzott. Kristin meg van róla győzödve, hogy ha nincs ez a hiányosság, akkor 2013 novemberében nem vesztette volna életét a balesetben férje és Paul Walker. A cég hanyagságára hivatkozva adta be a papírokat a Los Angeles-i legfelsőbb Bíróságra, miszerint ha ezekkel fel lett volna szerelve az autó, akkor a két férfi még most is élne.

A Porsche reagált a perre, és elutasította a vádakat. A cég úgy véli, hogy nem az autó esetleges technikai hibája miatt következett be a baleset, hanem a túlzott sebesség volt az oka a két férfi halálának.

A Hollywoodi sztár és barátja, Roger Rodas 2013 november 30-án Kaliforniában, egy autóbalesetben vesztették életüket. Rodas elvesztette az uralmát az autó felett, egy lámpaoszlopnak csapódtak, majd a Porsche kigyulladt. A Halálos iramban sztárja és barátja a helyszínen életét vesztette.

Forrás: Napiász Online