Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

6 őszi felső, ami akkor áll a legjobban, ha pici a cicid

Sokan úgy gondolják, hogy a pici ciciket rejtegetni kell, vagy nem tartják őket annyira nőiesnek, mint a dús idomokat, ez azonban teljesen megalapozatlan. Akkor is lehetsz szuperszexi, ha éppen kissé fiús formákkal vagy megáldva. Mindössze a megfelelő ruhadarabokat kell megtalálnod, amelyek segítenek kiemelni a nőiességedet. Mutatunk néhány példát az idei őszi divatból, amelyekkel nagyon előnyös optikai hatást érhetsz el!
Pici cicikkel a mély V-kivágásnál nem kell attól tartanod, hogy közönséges hatást kelt. Idén ősszel egyaránt találhatsz nagyon elegáns és kifejezetten szexi darabokat ebből a fazonból.
A zsabós blúz látszatra nagyon megnöveli a mellméretet, és a felsőtestre irányítja a figyelmet, így nem is ajánlják azoknak, akiknek nagy a cicijük. Neked azonban kifejezetten jól állnak majd a fodrok, akár igen gazdag mennyiségben is.
Ez a fazon, széles karkivágásának és a nyakhoz közel elhelyezkedő pántoknak köszönhetően nagyobbnak mutatja a melleket. Már csak arra figyelj oda, hogy olyan melltartót válassz, aminek a pántja nem kandikál ki a felső alól!
A garbó szuperelőnyös pici cicikkel! A magas nyak az arcodra irányítja a figyelmet, míg a fazon zárkózottsága visszafogottan szexivé teszi a megjelenésedet.
A háromszögletes mellrész kifejezetten pici cicikre lett kitalálva. Az önmagában is izgalmas fazon szuper opció bulizós felsőként, ha egy izgalmas árnyalattal, anyagválasztással vagy némi csillogással kombinálod.
Optikailag nagyon előnyös, ha mozgalmas, absztrakt minták díszítik a felsőt, mert ezek lágyítják a körvonalaidat, és nőiességet kölcsönöznek az egész összeállításnak. Különösen erőteljes a hatás a fekete és fehér színekkel.
A flitterekkel nem kell spórolósan bánnod, ha szerény idomokkal vagy megáldva. Míg a sziporkázó felsők a telt alakon könnyen a túlzás hatását kelthetik, addig rajtad az akár teljesen flitterekkel borított változat is nagyon jól mutat.

Nincsenek megjegyzések