Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így köszöntötték a 80 esztendős Pásztor Erzsit kollégái és barátai a születésnapján

Pásztor Erzsi (80) szerencsésnek mondhatja magát, hiszen rengeteg ember köszöntötte őt a születésnapján. Nemcsak a színpadon méltatták, hanem külön fogadást is rendeztek a számára a Játékszín Bock Színpadán. A Kossuth-díjas színésznő állítja, neki nem számítanak az ajándékok, számára az a legnagyobb öröm, hogy a barátai, szerettei körében ünnepelheti a születésnapját.
– Csodás nap volt, minden tökéletesen ment. Hatalmas öröm, hogy a lányom, Heni hazajött Olaszországból, bár azt sajnálom, hogy az unokáim nem tudtak vele tartani az iskola miatt – mondta Pásztor. – Elmentünk az egyik kedvenc éttermembe, nagyon jót ettünk, és közben beszélgettünk. Aztán ez az este! Fantasztikus érzés, hogy ennyi idősen még színpadon állhatok, és hogy érzem a kollégáim­ és a közönség szeretetét is. Elsírtam magam a darab végén, amikor köszöntöttek. Az, hogy ennyi barát, ismerős és kolléga jött el ma este, minden vágyam teljesült 
– mesélte a művésznő.





Nincsenek megjegyzések