Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Katalin és Vilmos a híd peremén sétált - mindenki halálra rémült

A hercegi pár gondolt egy merészet és veszélyes attrakcióval hozta a frászt kanadai vendéglátóikra.
Akár két felelőtlen tini, úgy viselkedett Katalin hercegné és Vilmos herceg, amikor Carcrossban váratlanul úgy döntöttek, hogy a vasúti hídon álló nosztalgiavasutat közelebbről is megtekintik. A folyó feletti átjáró szélén araszoló hercegi pár a frászt hozta a mozdonyvezetőre és persze vendéglátóira is, hiszen egy rossz mozdulat és a vízből kellett volna kihalászni őket.

Katalinék ezzel szemben kifejezetten jól mulattak és nagyon örültek neki, hogy közelebbről és megnézhették azt a vonatot, amin a királynő és Fülöp herceg 60 évvel ezelőtt utazott kanadai látogatásán.
A rizikós akciót a hercegné egyébként egy csinos farmerben, egy kanadai márkájú, szürke Sentaler kabátban és westerncsizmában vitte véghez, míg a trónörökös egy szürke nadrágban, kék pulóverben és egy mokaszinben egyensúlyozott a híd peremén.

A pár a nap első felét a Yukon tartománybeli Whitehorse-ban töltötte, ahol múzeumot látogattak és a helyi indián közösség bemutatóját tekintették meg.

Nincsenek megjegyzések