Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kajdi Csaba állítja: Kiszel Tünde „munkássága” ártott lánya modellkarrierjének

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella a Vogue magazin oldalán pózol, az édesanyja pedig nagyon büszke a sikerre. Pedig tavaly Kajdi Csaba a modellügynökségéből eltanácsolta őket. Nagy port kavart tavaly januárban, hogy köntörfalazás nélkül beszélt arról, lehetetlen együtt dolgozni Donatellával, főként annak édesanyja miatt.

Kajdiról köztudott, hozzáértő szemmel szúrja ki az ígéretes ­fiatalokat, akik – rengeteg munka árán, hallgatva a csapat szakembereire – komoly hírnévre és nagy összegű megbízásokra tehetnek szert a divatszakmában. Mihalik Enikő és Ebergényi Réka is a legkeresettebb modellek közé küzdötte magát a Visage csapatának segítségével. Pár év múlva Donatellának is lehetett volna erre esélye Kajdi szárnyai alatt.

– Donatella potenciális jó csaj volt, magas, vékony, érdekes arcú lány, ezért foglalkoztam vele, de hamar vége szakadt az együttműködésnek – mondta akkor a 24.hu-nak a Vi­sage atyja, aki azt kérte Tündétől, függetlenítse magát Donatellától, hiszen önálló imázzsal kell érvényesülnie a szakmában, minél messzebb kerülve a Kiszel névtől. – Tünde nem fogta fel a dolog jelentőségét, ezért elbúcsúztam tőlük.

Azóta is hibának tartja, hogy Kiszel sok helyen fotózkodott a lányával, így képtelenség volt értékes „árucikké” formálni, pedig jók az adottságai.

– A sztármodellek értéke és eladhatósága attól is függ, merre, kivel mutatkoznak, hol, milyen minőségű képek jelennek meg akár a magánéletükről. Tünde „munkássága” ártott a lányának – magyarázza a Blikknek Kajdi, aki szerint világmárkák reklámarcaiból lehet csak sztármodell, nincs jelentősége, hogy egykori pártfogoltjáról készült fotó kikerült a Vogue weboldalára. – Örülni lehet ennek is, de messze nem számít komoly sikernek, ilyesmi náluk is gyakran előfordul. Bármelyik középszerű fotós küldhet be képet, amiből választanak és felkerül ingyen a magazin oldalára.

Kajdi szerint a szakma csúcsa a lap amerikai vagy francia nyomtatott változatának címlapfotója, világmárkák felkérése, ami mögött pénz is van. Véleményétől függetlenül Kiszel Tünde a lányával együtt örül a sikernek, és büszkén vállalják egymást, továbbra sem szeretnének eddigi életükön, szoros kapcsolatukon változtatni, hiszen Donatella nem akar mindenáron sztármodellé válni.

Nagyon nehéz berobbanni

Mihalik Enikőt a Gucci felkérésére egy világhírű fotós fényképezte, ezután figyeltek fel rá és került a legnagyobb divatlapokba. Palvin Barbarát 13 éves korában fedezték fel, négy évvel később már a milánói divathéten a Pradát képviselte. Máig a csúcson vannak.

Nincsenek megjegyzések