Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Borzalmas napokat él át Mészáros Árpád Zsolt: már több mint egy hónapja nem ölelhette magához a kisfiát

„Mindennap szétszakad a szívem” – mondta mélyet sóhajtva Mészáros Árpád Zsolt, aki nehezen viseli, hogy a kijárási korlátozás miatt több mint egy hónapja nem ölelhette magához a legkisebb fiát.

– Ilyen faramuci módon még sosem bánt el velem az élet. Amennyire örülök, hogy az önként vállalt karanténban több időt tölthetek a gyerekeimmel, annál jobban fáj, hogy a legkisebb fiamat csak a videótelefonon láthatom. Tudomásul vettem a rendelkezést, nem lázadok, sőt mindenkit az otthon maradásra biztatok, de a bánatomat mindennap megkönnyezem. Úgy érzem, fontos pillanatokat és kapcsolódási pontokat veszítek el, hogy a járvány megfosztott minket a testi közelségtől – fogalmazott az operettsztár, aki hatodmagával él együtt fővárosi házában.

MÁZS fiatalon nősült, de a legnagyobb fiával, Bendegúzzal csak később mélyült el a kapcsolatuk. Ma viszont a fiatalember kedvese is velük él, akárcsak az énekes-színművész későbbi kapcsolatából született Rózsa és Merse. A lassan ötesztendős Árpika édesanyjával tavaly döntöttek a szétköltözés mellett, de jóban vannak, és szinte mindennap videótelefonálnak. Ahogy azt nemrég írtuk, MÁZS ismét nősülni készül, sőt menyasszonya, Kriszta az önkéntes karantén előtt hozzáköltözött.

– Igyekszünk feledtetni Árpival, hogy a legkisebb fiával most nem lehet fizikai kontaktusa, de érzem, ezt nagyon nehezen viseli, ami szerintem érthető – mondta Kriszta, akinek a jelenléte különösen fontossá vált a Csillag-díjas tenor számára.

– Nem tudom, mit kezdenék most magammal, ha Kriszta nem lépett volna be az életembe. Hiányzik a kisfiam, de sok erőt és hitet ad, hogy a másik felemet megtaláltam. Nem akarom kisebbíteni a korábbi párjaim emberi értékeit, de ők is sejthetik, milyen sokat jelent nekem, hogy zenészt választott a szívem. Egy ritmusra dobbanunk és énekelünk. Így könnyebb – áradozott a családfő, de azt is elárulta, a múlt hét végén volt egy gyenge pillanata.

– Úgy éreztem, nem bírom tovább. Azonnal át kell mennem a kisfiamhoz, hogy felemeljem, a szemébe nézzek, megpuszilgassam és megöleljem, de sikerült lenyugodnom. A színpad is hiányzik, de a kisfiam borzalmasan. Ahogy a többi gyerekemmel mélyül a kapcsolatom, úgy válik egyre fájóbbá, hogy vele ez most nem adatik meg nekem – mondta, és elcsuklott a hangja, amint a könnyeit nyelte. – Remélem, már nem kell sokáig szenvednem.

Interneten duetteznek

Mészáros Árpád Zsolt április utolsó napján adott először karanténkoncertet a közösségi oldalán a menyasszonyával, Krisztinával, és a videót azóta 34 ezren látták.

„Csodás a hangotok együtt” – fogalmazott egy követő. „Ráadást kérünk!” – írta egy másik, és május 2-án folytatták a duettezést. Ennek a nézettsége már 36 ezernél jár. Ma este folytatják!

Nincsenek megjegyzések