Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

MC Hawer fellélegezhet: megmenekült az éhhaláltól

MC Hawer örülhet, júniustól megtarthatják a maximum 200 fős lakodalmakat.

A koronavírus- helyzet igencsak megnehezítette az előadók életét is, MC Hawer például még árufeltöltőként is dolgozott. Több rendezvényük is elmaradt, de most kicsit fellélegezhet, ugyanis júniustól megtarthatják a 200 fősnél kisebb lakodalmakat.

- Már nagyon vártam, hogy végre újra járhassunk Teknővel bulikra. A napokban kisebbre cseréltem az autómat, hogy az árkülönbözetet jól beosztva akár nyár végéig is kihúzhassuk anélkül, hogy az életszínvonalunk jelentősen romoljon. Hogy mi lett volna utána, abba belegondolni sem merek, de ki merem mondani, hogy a kisebb lakodalmak engedélyezésének köszönhetően megmenekültünk az éhhaláltól – nyilatkozta a zenész a Borsnak, hozzátéve: alig várja, hogy újra színpadon állhasson.

Az MC Hawer és Tekknő zenekarnak havonta 6-8 felkérése van, azonban a koronavírus- járványhelyzet miatt több rendezvényről le kellett mondaniuk. Az előadó reméli, hogy a kis pihenő után a nyári terveiket nem írja felül semmi.

Nincsenek megjegyzések