Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Hajdú 45 millióra perli Dömsödit

Dömsödi Gábor, Hajdú Péter egykori hű fegyverhordozója nemrég lejáratókönyvet jelentetett meg, többek között Hajdú Péterről.

Dömsödi úgy gondolta, Hajdú nem fogja beperelni, mert 9 éve gyűjti ellene az adatokat, nem tudna fogást találni rajta a műsorvezető. De azért valamiért testőrt fogadott. "Több bűncselekményt kimeríthet, ha a valóság megfelel a nyilatkozatának és valóban kilenc éve gyűjtöget adatokat. Lehet szó magán-, üzleti és levéltitok sérelméről, de számítástechnikai rendszer elleni bűncselekmény is szóba jöhet"  – mondta a Borsnak Hajdú ügyvédje, Mester Csaba. Ezek büntetőjogi tételek, de polgári pert mindenképp indít Hajdú, amiben a könyv állításainak igazságtartalmát kérdőjelezi meg. "A vagyoni károk felmérése még zajlik, de úgy néz ki, hogy Péternek komoly bevétel- és haszonelmaradást jelent a könyv megjelenése" – mondta az ügyvéd. Hajdú Péter 45 millió forint vagyoni és nem vagyoni kártérítésre tervezi beperelni Dömsödit és a könyv kiadóját.
 
Forrás: Velvet.hu