Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Varga Viktor: nincs olyan opció, hogy Cinthya meghalhat

Varga Viktor és kedvese, Cinthya Dictator őszintén mesélt a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című ma esti műsorának felvételén, hogyan viselik a lány betegségét. Az énekes a gyógyuláson kívül másra nem is tud gondolni.

Varga Viktor kedvese, Cinthya az Édes Élet című reality forgatásai alatt szembesült azzal, hogy nyirokrákja van. A lány azonban nem rejtette el betegségét a kamerák elől: a vidám pillanatok mellett felvállalta a nehézségeket is.

- Cinthya kitalálta, hogy meg akarja mutatni a világnak, hogy egészen másként is fel lehet fogni egy ilyen betegséget. Ő meg akarja mutatni, hogy harcosként ezt végigcsinálja, hogy más embereknek ezzel példát tudjon mutatni - kezdte Varga Viktor.

- Ha bevállaltuk azt, hogy a kamerák előtt élünk, akkor nem szeretném csak a csillogó oldalát mutatni az életünknek. Ez nem azt jelenti, hogy szenvedni szeretnék ország-világ előtt, hanem szeretném méltósággal viselni ezt a dolgot, amit kaptam. Ez egy feladat, amit meg kell oldani és meg fogjuk oldani - magyarázta Cinthya, aki Hajdú Péter kérdésére elárulta: az meg sem fordult a fejében, hogy meghalhat, pedig műtétre készül.

- Nincs ilyen opciónk. A betegség olyan, hogy elkezdődik, tart egy darabig és utána elmúlik, ha jól beszedtük a gyógyszereket és szeretettel tápláltuk egymást - tette hozzá Viktor.
 
Forrás: Stop.hu