Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Tervezd újra a hűtődet


A polcok stratégiája

Töltsd meg a szemmagasságban lévő (vagy a legfelső) polcot gyümölcsökkel, zöldségekkel, és más egészséges ételekkel. A Cornell Egyetem szerint 2,7-szer nagyobb eséllyel eszel egészségesen, ha ilyen ételek vannak szem előtt. Ugyanez az elv az oka annak, hogy az áruházakban külön díjat kell fizetniük a gyártóknak a szemmagasságban lévő polcokért, mondja Kit Yarrow marketingpszichológia professzor.
Csomagolj okosan
A túl sok, vagy túl nagy műanyag doboz ahhoz vezet, hogy többet eszel a kelleténél. A maradékot ne egy nagy adagban rakd el külön-külön, hanem már a dobozban állíts össze köret és főfogás kombinációkat, hogy mindegyik egy kis étkezést tartalmazzon.
Vásárolj többször, kevesebbet
Ahelyett hogy jó előre feltankolnád az otthoni készleteket, járj inkább gyakrabban boltba, és vásárolj csak a következő néhány étkezésre. Nem csak frissebben fogsz így táplálkozni, hanem megszabadulsz a nagy raktárkészlet csábításától is. Kutatások is bizonyítják, hogy ha a források apadni látszanak, kevesebbet fogyaszt az ember.
Rejtsd el a szemét kaját
Valamiért tele vagy rágcsálnivalókkal? Valahogy meg kell oldanod, hogy mégis egészségesen egyél. egy 2009-es dán kutatásban minden negyedik résztvevő először inkább az egészséges ételt választotta, de később ugyanúgy megette az egészségtelent is. Helyezd tehát a jó élelmiszereket előre és középre, az édes bűnöket pedig dugd el a hűtő mélyére.

Forrás: http://menshealth.hu

Nincsenek megjegyzések