Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Pikáns titkok, egyenest Istenes Bence hálószobájából

VV Éva minden bizonnyal most nem túl népszerű az X-Faktor műsorvezetője, Istenes Bence és egykori kedvese, VV Anikó körében. Az alkoholizmusából kigyógyult botrányhősnő ugyan sokkal nyugodtabb és megfontoltabb, mióta kiengedték az elvonóról, mégis gyakran eljár a szája, amivel rendkívül kínos helyzetbe hozta a két sztárt. Intim, kellemetlen dolgok láttak napvilágot a törtető miatt.

Igencsak pikáns titok derült ki az X-Faktor műsorvezetőjének csajozási szokásairól. Istenes Bence most már végérvényesen elnyerte a nőfaló címet. Számtalan híres barátnője közül nem sokan hajlandóak elárulni Bence vonzerejének rejtélyét, ám most akarata ellenére lehullott a lepel Nádai Anikóval való különös viszonyáról, és hálószobatitkaikról. VV Éva jó barátnője Bence exének, Anikónak, aki egyszer furcsa kérdéssel fordult a törtetőhöz.

– Amikor még friss volt Bence és Anikó kapcsolata, Anikó váratlanul felhívott, és megkérdezte, hogy lenne-e kedvem egy hármasozáshoz. Jót röhögtem a dolgon, és mondtam, hogy nem! – mesélte a Life.hu-nak Éva, aki később, amikor a szakítás után Anikó nála lakott, megkérdezte komolyan gondolta-e akkori ajánlatát.

– Azt mondta, komolyan gondolták Bencével, hogy bevennének egy hármas szexbe – magyarázta Éva, akinek szavait nem kívánta kommentálni sem Bence, sem pedig Anikó.

Egy biztos, a szőkeség túlzott őszinteségével kivívta magának, hogy többé nem fogják ilyen ajánlatokkal bombázni.

Transzvesztita is zaklatja

Szétszedik a csajok Istenes Bencét, és mi tagadás, ő is imádja őket. Volt már számos sztárbarátnője, és bár az elmúlt hónapokban foglalt volt a szíve, Csobot Adéllal alkottak egy párt, jelenleg újra szabad prédává vált. Ezt az alkalmat pedig kihasználják a csajok, sőt, a férfiak is. De még egy transzvesztitának is rá fáj a foga.

– Szia drága, nem tudom, milyen irányultságod van igazából, de én és transz barátnőm nagyon szeretnénk közelebbről megismerni. Ha gondolod, bármikor! Csók a pocidra – posztolta Facebook-oldalára Istenes azt a levelet, amelyet egy hódolójától kapott. Az X-Faktor műsorvezetője ezek után csak azt írta a bejegyzés mellé, hogy erre az ajánlatra várt évek óta – írta a Hír24.

Forrás: Új Ász