Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Rákóczi Feri elveszítheti az otthonát

A műsorvezető Joshi Bharatnak vallotta be, az ő fejük felett is ott lebeg egy hatalmas hitel, ami miatt elveszítheti az otthonát.

Feri a Másképpen - beszélgetések Joshi Bharattal című műsorban vallotta be: nem ragaszkodik a tárgyakhoz és az otthonához sem.

"Nem zavar téged, hogy húsz évre előre eladósodtál?"- tette fel a kérdést Joshi Bharat Ferinek. "Elengedtem! Azért tudtam ezt megtenni, mert van alternatíva. Anyósomnak szoktam mondani: Mama, ha nem tudjuk fizetni, majd ideköltözünk a kis szobába, négyen. Volt egy rossz döntés, amibe annak idején nagyon sokan beleugrottak" - mesélte a műsorvezető, aki ennek ellenére nem dühöng.

"Benne volt a szerződésben ez az eshetőség, de sokan nem figyeltek oda és külön senkinek sem hívták fel rá a figyelmét. Nem nagyon ragaszkodom az ilyen dolgokhoz, hogy saját lakás. Jó dolog, ha van, de azt tudom mondani, hogy nem ér annyit ezen agyalni, hogy tönkretegyem a boldog perceimet a gyerekeimmel. Ha úgy alakul és elveszíteném az otthonom, lenne bennem fájdalom, hiszen ebben a lakásban éltünk hosszú évekig" - magyarázta Feri.

Forrás: Life.hu