Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Muri Enikő: mi olyan unalmasak vagyunk

Az X-Faktor egykori felfedezettjének szívét még tavaly eltalálta Ámor nyila. Muri Enikő párját az operettszínházban ismerte meg, ahol a fiatalember ügyelőként dolgozik. Az összeköltözéssel nem vártak sokáig. Nemrég a Like magazin újságírójának meséltek mindennapjaikról - közli a stop.



"Nagyon jól elvagyunk, de apróbb viták nálunk is előfordulnak, mint bármelyik más kapcsolatban. Ám ezt se visszük túlzásba. Inkább megbeszéljük a dolgokat ahelyett, hogy kiabáljunk egymással és bántsuk a másikat. Hogy is fogalmazzak: mi olyan unalmasak vagyunk, balhé nélkül élünk. Nőként szeretek mindenben helytállni és mindent jól csinálni. Ha főzök, az a célom, hogy a párom ízletesnek találja, amit elkészítek. Amikor kisminkelem magam, vagy szépen felöltözöm, neki akarok tetszeni. És ha valami nem jön össze, akár a magánéletben, akár a munkában, akkor ezt ő is 'megkapja'. Hiszen mindent megbeszélünk egymással, nem tudom mással megosztani a terheimet. Ha kiborul ritkán a bili, megy pár óráig a duzzogás, de utána minden rendben van" - árulja el Muri Enikő, akinek a párja mindenben megfelel az elvárásainak.

"Nekem egy kapcsolatban csak az a fontos, hogy a társam a mankóm is legyen. És Karesz tényleg helytáll mindenben, meghallgat, ha kiöntöm neki a szívemet. Bármikor támaszkodhatok rá, ő pedig hagyja és ez olyan megnyugtató érzés. Benne megtaláltam azt a férfit, akit kerestem. A kérdés csak az, ő hogyan gondolja ezt?" - teszi fel a kérdést Muri Enikő, akinek a párja örül annak, hogy mindketten színházban dolgoznak.

"Egy nem színházi ember nem biztos, hogy megérti, mi zajlik ott. Hogy a mi munkabeosztásunk teljesen más, mint a legtöbb emberé. S az is furcsa lehet, mennyi energiát kell nekünk ebbe belefektetnünk. Ám jelentősen megkönnyíti a dolgot, hogy mindketten szakmabeliek vagyunk. Ha például Enikőnek csókolóznia kell a színpadon a partnerével, aki a darab szerint a szerelme, nos, egy külsősnek elég fájó pont lehet ez. Nekem viszont nincsen problémám vele" - mondja Muri Enikő szerelme, Károly.

Forrás: Stop.hu

Nincsenek megjegyzések