Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mire jó az Aloe Vera?

Az aloe olyan növény, amit otthon nevelhetsz és mindemellett számtalan módon hasznosíthatsz fel az egészség megőrzése, a bőrápolás, az étkezés terén is! Használd bátran és nem fogod megbánni! - írja a marmalade.hu


1. Az aloe hidratál és ápolja a bőrt

Csak tépj le egy aloe ágat és nyomd ki belőle az értékes gélt. Ha nincs otthon aloe növényed, vásárolj drogériában aloe krémet: hidratálja a bőrt, tonizál, megőrzi a bőr rugalmasságát, és még a pattanások elleni harcban is segít jótékony hormonjainak köszönhetően.

2. Égésre hűsítő gélként

Napégésre és egyéb égési sérülések során nyújt azonnali megnyugvást és hűsítését a finom állagú gél!

3. Emésztés elősegítésére

Egy kis aloe gél rögtön beindítja az emésztést, ha esetleg meg lennél szorulva. ;)

4. Torokfájásra, hangszálgyulladásra

Az aloe lenyelve segít a torokfájás és kaparás tüneteinek enyhítésében, nem véletlenül használják énekesek fellépés előtt. A gyomorban is nagy segítséget nyújt, ha érzékeny vagy a savas dolgokra és gyakori a refluxod.

5. Magas tápértékű élelmiszer

Sokféle kultúrában használják az aloét táplálkozási célokra. Tele van vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal (A, C, E, folsav, kolin, B1, B2, B3, B6, B12, kálcium, magnézium, cink, króm, szelén, vas, réz, kálium, mangán, aminosavak és telítetlen zsírsavak). Ráadásul háromféle növényi szterint találunk benne, melyek csökkentik a koleszterinszintet és segítenek megelőzni az allergiát.

Forrás: Marmalade.hu

Nincsenek megjegyzések