Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Berki Krisztián összeomlott: nem bírom tovább

Van az a pont, ahol az erejéről és a vagyonáról ismert híresség is azt mondja, elég volt. Berki Krisztiánnak most kellett megálljt parancsolnia.
Berki Krisztián leginkább arról híres, vagy ha jobban tetszik, általában olyan férfinak állítja be magát, aki két szót nem ismer:

1. akadály
2. lehetetlen

Most kiderült, hogy akadály, az létezik, különösen akkor, ha ez egyet jelent egy magas heggyel, amit meg kéne mászni. Mert oké, hogy Berki folyamatosan gyúr, edz, erősít, növeli az izmait, de az közel sem biztos, hogy ezzel a felépített izomzattal lezseren felsétál bárhova is a Magas-Tátrában, például a 2363 méter magas Koprova csúcsra.

Most megmutatjuk, hogy Berki hol tűnik legyőzhetetlennek. Például itt:

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Meg itt, a teniszpályán, ahol életvezetési tanácsokat is ad: "Kezdd a napod győzelemmel, majd folytasd a napod győztesként."

a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

A hegy viszont kifogott rajta. Ott aztán nincs pózolás, csak részleges összeomlás, ahogy az az Édes Élet adásában is látszik.


Nincsenek megjegyzések