Biztos nem tudtad! Ez a csodálatos dolog történik, ha almát teszel a levesbe!
Ezt a szuper trükköt neked is ismerned kell!
Az alma az egyik legkedveltebb gyümölcsünk, szerencsére szezonjától függetlenül bármikor hozzájuthatunk. Finom, egészséges, és jó néhány ételt meg is menthetsz vele.
Íme néhány remek tipp ezzel a szuper gyümölccsel:
Elsóztad a levest? Sebaj!
Megmentheted vele a túl sós leveseket. Bárkivel előfordul, hogy túl sok sót tesz a levesbe, ilyenkor általában egy burgonyát szoktak hozzáadni, mert az csökkenti a sós ízt. Próbáld ki, hogy néhány almakarikát teszel a levesbe, forrald fel, hagyd főni 10 percig és tökéletes lesz!
Hamar szárad a süti? Ezután nem fog!
Puhán tartja a süteményeket. Akár te sütötted, akár a boltban vetted a süteményt, tegyél mellé egy fél almát és úgy tedd be a hűtőbe. Tovább marad puha és ízletes.
Éretlen a gyümölcs? Ezt tedd!
Bizony, az éretlen gyümölcsök is megérnek tőle. Ha olyan gyümölcsök vannak otthon, amelyek éretlenek, tedd egy papírtáskába almával együtt és hamar megérnek. Az ananász és a narancs esetében nem működik.
Összeállt a barna cukor. Ez a megoldás!
A cukor párás környezetben könnyen összeáll, tedd egy tasakba és rakj mellé egy szelet almát, pár nap alatt újra kristályos cukor lesz belőle.
Különleges sültre vágysz? Adj hozzá almát!
A húsok is finomabbak lesznek tőle. Amikor csirkét sütsz, tegyél bele egy almát, ha feldarabolva sütöd, tegyél mellé egy félbevágott almát.

Nincsenek megjegyzések
Megjegyzés küldése