Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dundika elárulta, mikor érkezik a harmadik baba

Majka néhány napja mondott már valamit ezzel kapcsolatban…
Majka és Majoros Hajni 2016 áprilisa óta immár kétgyermekes szülők, két gyönyörű kisfiuk teszi tökéletessé az életüket. Hajni szerint az életük gyökeresen megváltozott az elmúlt években, de ezt egyáltalán nem bánják.

– A kisebbik születése óta hatalmas a változás az életünkben, ugyanis mindketten teljesen más személyiségek. Épp ideje volt, hogy kapjak egy nyugodt gyereket. Ez az évekkel biztosan változni fog, de egyelőre ez a helyzet. Olivér hirtelen mozdulatai sokkal koordináltabbak, mint Mariánéi. A második pedig a külső: elég csak rájuk nézni! Olivér rám, Marián pedig Péterre hasonlít. Személyiségjegyekben ugyanez a helyzet. Reménykedem, hogy a kisebbik az én természetemet örökölte... – mondta a Life-nak.

Arra a kérdésre, hogy élvezi-e az anyaszerepet, ezt válaszolta:

– Most már igen. Az elsőnél nem tudtam élvezni, mert ott a „túlélésért” ment a harc. A másodiknál viszont megváltozott a helyzet. Itt eltűnt az a görcs, ami egy újdonsült anyukánál előjöhet.

Lehet, hogy így, négyesben maradnak

Majka hétvégén a Sztárban sztár adásában „kikotyogta”, hogy jöhet egy újabb gyerek, dolgoznak rajta. Lehet, hogy csak viccnek szánta, de az is lehet, hogy nem.

– Jó lenne egy kislány, de ugye, ezt senki sem garantálja nekünk. Azt mondom, hogy nem biztos, hogy lesz még egy gyerekünk. Egyelőre jól érezzük magunkat így négyen – mondta a harmadik babával kapcsolatban Hajni a Life-nak.

Nincsenek szavak arra a videóra, amit az esküvőjéről osztott meg Szabó Zsófi

Valóra vált Liptai Claudia álma

Bedrogozva vezetett Aurélio, mégsem került emiatt bíróság elé

Istenes Bence korábban megalázta Iszak Esztit, most együtt vezetik a Cometet

Ábel Anita válthatja a terhes Liptait


Nincsenek megjegyzések