Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Megtörte a csendet! Görög Zita először beszélt rettenetes tragédiájáról

„Vártuk, hogy a sebek begyógyuljanak...”
Görög Zita most megtörte a csendet, meglepő őszinteséggel vallott Koltay Tamással való házassági válsága okairól: kisbabájuk elvesztéséről és a férje és közte lévő éles ellentétekről.

– Egy éve még boldog voltam és bizakodó, ott volt mellettem a férjem, a hasamban pedig egy kis babuci mozgolódott. Aztán eltelt egy rövid idő, és megváltozott minden. A babát elvesztettük, a házasságunknak pedig abban a formájában hamarosan viharos vége lett. Az együttélés során döbbenten vettük észre egymás korlátjait, és ezekből egyre több lett. Tudom, hogy velem sokszorosan nem könnyű, de vele sem. Kavicsos szerelem a mienk, de a szövetségünk nem sérült. Várunk, hogy a sebek gyógyuljanak és teszünk ezért – vallotta be a Nők Lapjának az egykori modell, aki a házasságának megmentéséről szóló sejtető mondatát a Lokálnak tisztába is tette.

– Sose mondtuk, hogy lezártuk a házasságunkat és válunk. Ha mondtunk valamit, akkor is maximum azt, hogy bajban vagyunk! Tény és való, közel voltunk a váláshoz, és iszonyú nehéz volt külön tölteni a nyarat, másrészt viszont segített a távolság. Hogy a fényt látjuk-e az alagút végén, arról még nem beszélnék, de egy biztos: dolgozunk az ügyön – bizakodik Görög Zita, aki azt is leszögezte, nem kisbabájuk elvesztése miatt futott zátonyra a házassága.

Dundika elárulta, mikor érkezik a harmadik baba

Nincsenek szavak arra a videóra, amit az esküvőjéről osztott meg Szabó Zsófi

Valóra vált Liptai Claudia álma

Bedrogozva vezetett Aurélio, mégsem került emiatt bíróság elé

Istenes Bence korábban megalázta Iszak Esztit, most együtt vezetik a Cometet


Nincsenek megjegyzések