Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Nem takart a virágminta - Simon Cowell párjának keble reflektorfénybe került

Erről azonban maximum a címlapokból értesültek a szerelmesek.
Bár Simon Cowell nagylábujja, amit sokan férfiasságával tévesztettek össze, igen felkapott téma volt az elmúlt napokban, gyermekének édesanyja, Lauren Silverman estélyi ruhája még pikánsabb látványt nyújtott a hétvégi The Shooting Star Chase bálján.

Az áttetsző anyagra nyomott virágminták, gyönyörű részletei voltak bordó estélyi ruhájának, azzal azonban a tehetségkutatók moguljának párja nem számolt, hogy a szirmok esetleg nem ott fognak takarni, ahol az elvárható volna tőlük.

A 36 éves Lauren kebleit ugyanis a virágok voltak hivatottak elfedni, mivel azonban viselője nem csak állt a ruhában, hanem olyan váratlan mozdulatokat tett, mint, hogy kiszállt az autóból, így azonnal láthatóvá váltak a domborulatok.

A párról készült képeket elnézve, egyikük sem vette észre a bakit, hisz akkor Simon bizonyára testével óvta volna szerelme bájait a fotósok kamerái elől. Így azonban maradt a kedélyes mosoly.

Az egyik legszexisebb japán

Új műsort kapott Azurák Csaba! A TV2 híradósa így tér vissza

Vilmos herceg ilyen szerelmes Katalinba!

Nicole Kidmant lekurvázta a lánya

Ha nem is örömmel, de válaszolt a szakítási pletykákra Détár Enikő


Nincsenek megjegyzések