Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Berki Krisztián megmutatta, hogy mekkora az akkora!

Jó nagy!
Még mondja azt valaki, hogy a nőknek sok cipőjük van! Berki Krisztián ugyanis a minap megmutatta cipősszekrényét és be kell látnunk, hogy mi csajok a kanyarban sem vagyunk hozzá képest! Tegye fel a kezét, akinek ennyi, majdnem egyforma lábbelije van!

Nézz be a cipős szekrényembe…. <<az ingeimet máshol tartom…! >> ❤️✌️️👋Nem követek aktuális divatvonalakat, de szeretem az egyediséget, s ahogy az élet többi területén, itt is rajongok a sokszínűségért. Szerintem a laza stílus is lehet megnyerő, ezért szoktam keverni a klasszikus viseletet a saját ízlésemmel. A minap kaptam Tőletek: „Krisztián, a viselt ruháid bármelyik angol divatmagazinban megállnák a helyüket." Kösziiiii! ❤️😘A Thomas Breitling divatos szín-palettáján megtaláljátok a trendszíneket kedvező áron. Minőségi, exkluzív és sportosan elegáns!!! A kedvenceim a búvárkék, a rózsakvarc és a jegeskávé árnyalat: http://www.thomasbreitling.hu/ BE a REAL MAN! 💪 #aberki #thomasbreitling #divat #fashion #fastfashion
a berki 🇭🇺 (@berkikrisztian) által közzétett fénykép,

Nincsenek megjegyzések