Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Dráma: Küzdött a rákkal, ám elragadta a halál a Dallas sztárját

Utolsó erejével is harcolt a betegség ellen.
Rengetegen kedvelték, és még többen utálták a Larry Hagman által kiválóan alakított Jockey Ewing-ot. A Dallas sorozat milliókat vonzott a képernyők elé. A színészről köztudott volt, hogy mindig vidám. Lánya viszont írt édesapjáról egy nagyon őszinte könyvet. Kiderült, nem csak a Dallas Jockey-ja szerette a piát. Maga a színész is imádta az alkoholba fulladó bulikat. Lányát kiskamaszként kínálta kábítószerrel. Úgy tűnt feleségével nagyon boldogan élnek, pedig Larry nem volt egy hűséges típus.
Otthonunk mindig zajos volt. egyszerre szólt a tévé és a rádió, mert a színész nem szerette a csendet. Lánya úgy gondolja legbelül nagyon magányos volt édesapja. A színész évekig küzdött májrákkal, amiből kigyógyult, ám 2012-ben a leukémiából már nem épült fel.. Soha nem ismerte be, ha hibázott, de halálos ágyán kérte családját bocsássanak meg neki. Éppen ma 4 éve hunyta le örökre a szemét a Dallas sorozat legkeményebb üzletemberét Jockey-t megformáló Larry Hagman.

Nincsenek megjegyzések