Fiatal lányok vallanak, mi volt a legizgalmasabb szexélményük. Neked megvoltak ezek a helyzetek?

Ne bukj ki, ha neked netán nem jönnének be bizonyos szituációk, a szexre is nagyon igaz, hogy ízlések és pofonok, néha szó szerint.
1. Nekinyomott az ajtónak, aztán rádobott az ágyra, és leszorította a kezemet, úgy nyomta. Teljesen a hatalmába kerített, nagyszerű érzés volt! (Juli, 20 éves)

2. 45 percig szexeltünk, aztán befeküdtünk a kádba félórára, majd még egy órát hemperegtünk. (Ancsi, 28)

3. Mindig megkérdezte, hogy jó-e, amit csinál, és mit szeretnék. Ilyen figyelmes pasival még nem volt dolgom, és nagyon élveztem, hogy én irányíthatok. (Vivi, 31)

4. Amikor kinyalt, többször is mondta, hogy milyen jó ízem van, és végig nagyon lelkesen lefetyelt. (Éva, 26)

5. A zuhany alatt fölemelt és nekinyomott a csempének elég agresszív módon, de jó értelemben. (Brigi, 27)

6. Ráültem az arcára, és úgy nyalt, és közben beszélgettünk. Ritkán jutott szóhoz, és ez volt benne a vicces, végre én vihettem a prímet. (Katka, 25)

7. Hátulról hatolt belém, és közben húzta a hajamat. Eddig ilyet pornófilmekben láttam, és azt hittem, hogy rossz, de ma már más a véleményem. (Kinga, 32)

8. Hozott egy dupla vibrátort, aminek az egyik végét a puncimba nyomtuk, a másikat a fenekébe. Ritka az olyan férfi, aki annyira magabiztos, hogy ilyet meg merjen lépni. Óriásit élveztünk, ráadásul egyszerre. (Vanda, 29)

9. Nyalás közben lassan masszírozta a puncimat belülről, és orgazmuskor az arcába spricceltem, ami korábban nem fordult elő. (Fruzsi, 33)

10. Végigcsókolta az egész testemet, és a szex csak rólam szólt. A pasik általában maguknak szexelnek, mert sajnos többnyire baromarcú, önző állatok. (Kriszta, 34)

11. Alaposan kinyalt, és a végén két ujjal felnyúlt a fenekembe. Akkorát élveztem, hogy remegni kezdtem, és leestem az ágyról. (Ági, 26)

12. Fordítva feküdtünk, ő nyalt, én meg szoptam, és egyszerre élveztünk el, ami egyik korábbi pasival sem sikerült, mert nem voltunk szinkronban. (Szofi, 23)

13. A fülem mögött szokott nyalogatni, miközben a mellbimbómat birizgálja. Két perc, és elélvezek. (Ibcsi, 31)

Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog