Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Így hangolódjunk az ünnepekre

Rohanás helyett nézelődjünk, kortyolgassunk forralt bor, együnk egy kismézeskalácsot.
Korcsolyapálya Orosházán

Orosháza főterén a karácsonyt megelőző hetekben, november 27-től december 24-ig mindennap egy kis karácsonyi falu várja az ünnepre készülődőket. A látogatók élvezhetik a forralt bor, a kürtőskalács kellemes illatát és a karácsony meghitt hangulatát.
A gyermekek élményeit adventi naptár, karácsonyi mesekönyv és betlehem gazdagítják. Vasárnaponként a kis színpadon különböző műsorokkal is kedveskednek a szervezők! A vásárt egy 210 négyzetméteres korcsolyapálya is ékesíti, amely a teljes időszakban ingyenesen, térítés nélkül bérelhető korcsolyákkal várja a vendégeket. Ráadásul nem zár be a vásárral együtt, december 27-től 2017. január 8-ig folyamatosan nyitva tart.

Bővebb információ: www.programturizmus.hu

Szeretetkuckó Szegeden

Kézművesvásár, kulturális és zenei előadások színesítik a december 23-ig tartó Karácsonyi Ünnepi Hetek programját a csongrádi megyeszékhelyen.
A szegedi fogadalmi templom tövében óriási szalmalabirintusban próbálhatják ki ügyességüket kicsik és nagyok, a Dóm téren pedig gigantikus méretű mesés kastély áll majd, amelyet Csukás István életnagyságú mesehősei népesítenek be. A szeretetkuckóban a magányosan élő, rászoruló szegediek részére gyűjtenek adományokat.

Bővebb infó: www.szvp.hu

Fényjáték Győrben

Az adventi időszakra Győr a fények városává változik, a belvárosban díszkivilágítás köszönti advent első hétvégéjét, ami egyben a Téli Fesztivál kezdete is. Forralt bor és sült gesztenye varázslatos illata lengi majd be az utcákat, a Széchenyi téren ismét gyönyörű látványt ígér a színesen tündöklő, óriás karácsonyfa, a betlehem és a rénszarvas­szán, amely idén is minden bizonnyal a gyerekek nagy kedvence lesz. Mind­emellett pedig természetesen az ünnepi fényjáték sem marad el.

Bővebb infó: www.gyor.hu

Meghitt pillanatok Székesfehérváron

December 24-ig ünnepi pompában tündököl a székesfehérvári Fő utca is. A fényvarázst vasárnaponként karácsonyi 3D animáció fokozza. A Városház téren óvodások és iskolások zenés színjátékai, óriás karácsonyfa, kézműves- és ajándékvásár várja a látogatókat, sétánkat pedig ünnepi dallamok kísérik.
A Vörösmarty Színházban Újszövetség Maratont, a Zichy színpadon könnyűzenei koncerteket rendeznek, a liget pedig korcsolyapályával vár. Megnyílik a Püspöki palota udvara is, amely kézműves vásárral és foglalkozásokkal hívogat.

Bővebb infó: www.szekesfehervar.hu

3D-s film a budapesti Bazilikánál

Karácsonyi hangulattal és különleges vásári forgataggal várják a vendégeket Budapest belvárosában, a Bazilikánál január 2-ig az Adventi Ünnep programjai. A Bazilika sötétedéstől félóránként színpompás fényfestésben tündököl, s idén 3D hatású filmmel is elkápráztatja a vendégsereget.
A téren felállított mesebeli faházakban közel nyolcvan kézműves ajándéktárgyaiból válogathatunk. Megtalálhatjuk majd a népi- és iparművészek, keramikusok, bőr- és textilművesek, ötvösök, egyedi ruha- és kiegészítőtervezők, de a grafikusok és fotóművészek minőségi alapanyagokból, kézzel készített munkáit is. Ráadásul számos program közül választhatunk: kézműves-foglalkozások, flashmobok, táncház, kulturális műsorok, koncertek mellett a szervezők sok meglepetést is ígérnek.

Nincsenek megjegyzések