Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kerülje el a csalódást: így ajándékozzanak a nagyszülők és a rokonok karácsonykor

Karácsonyra sok nagyszülő szeretné valami igazán különleges ajándékkal meglepni unokáit. Ahhoz azonban, hogy a gyerekek tényleg örüljenek is a meglepetésnek, jobb, ha a nagyi vagy a papi megbeszéli az ötleteit a szülőkkel - tanácsolják a pszichológusok.
A gyerekek ugyanis ma már egész mások, mint 50 vagy 60 évvel ezelőtt, más körülmények között, másképp élnek, és másra vágynak, mint egykori kortársaik. Elkerülhető az ajándékozó és a megajándékozott csalódása, ha az idősebb korosztály tagjai hallgatnak a szülőkre.

Ezért is fontos, hogy a szülők időben készíttessenek a gyerekkel kívánságlistát, sőt, ha a kicsi igényli, akkor segítsenek a megírásában. Az információkat aztán megoszthatják a nagyszülőkkel és a rokonokkal. Így megelőzhető az is, hogy a gyerek két egyforma játékot, használati tárgyat, ruhadarabot kapjon.
Nagyobb csemeték esetében felhívhatjuk a nagyszülők vagy a rokonok figyelmét arra is, hogy a gyerek valamire gyűjti a zsebpénzét, például egy videó-játékra vagy a kedvenc együttese koncertjére, mert így más ötlet híján ehhez is hozzájárulhatnak készpénz adományozásával.

Nincsenek megjegyzések