Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Látogasson ki a karácsonyi ezoterikus konferenciára

Karácsonyi ezoterikus konferenciát és vásárt tartanak december 4-én vasárnap 9-től este 7-ig a fővárosi Villányi úti Konferencia Központban.
A konferencia vendége és előadója lesz a Nobel-békedíjra jelölt László Ervin professzor, a Római Klub tagja és az UNESCO tudományos igazgatójának főtanácsadója, a Magyar Tudományos Akadémia tagja. Magyarország legnépszerűbb írója, Müller Péter az élet-halál nagy kérdéseit boncolgatja majd a halhatatlanságról szóló előadásában. Böjte Csaba szerzetes a betegségek szellemi eredetéről beszél. Budapestre érkezik erre az alkalomra korunk nagy spirituális mesterének, Sri Chinmoy-nak a tanítványa, Gunagriha, aki az emberi fejlődés lehetőségeit tárja a hallgatóság elé. Szó lesz az egészségmegőrzésről, kiegészítő terápiákról és újfajta gyógymódokról. A vendégeket ingyenes állapotfelméréssel és tanácsadással várja közel harminc szakember.

Szepes Mária ezoterikus író rajongóinak külön emlékműsorral készülnek a szervezők, emellett számos művészeti program várja az érdeklődőket. Fellép a Meszecsinka duó, Delhusa Djon, Laár András, Berger Hanna. Itt ünnepli pályafutásának 40. évfordulóját Bódy Magdi. A sztárvendég a világhírű fuvolaművész, Horgas Eszter.
A programot karácsonyi vásár egészíti ki, ahol az ezotéria kedvelői beszerezhetik ajándékaikat. S aki nehéz sorsú gyermekeket is szívesen megajándékoz az ünnepekre, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány által támogatott iskoláskorú gyerekek részére ajánlhat fel adományt, elviheti számukra a kinőtt gyermekruhákat, iskolai eszközöket, megunt, de jó állapotú játékokat, édességeket küldhet nekik.

Nincsenek megjegyzések