Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Ikreket vár Natalie Portman

A gyönyörű színésznő, Natalie Portman ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, főleg mióta kiderült, hogy a második gyermekével terhes. Most azonban a férjével lépett utcára és az ismerősei állítják, hogy ezt a várandósságát megszenvedi a színésznő.
A Jackie Kennedyt alakító színésznő nemrég a férjével, Benjamin Millepieddel lépett az utcára és már láthatóan takargatja a hasát. Portman a második gyermekével terhes, de sokak szerint a szupersztár valójában ikreket vár. Sokak szerint ugyanis a színésznő nem egyetlen gyermeket hord a szíve alatt, hanem ikrekkel várandós.

Az ismerősök szerint ezt még Natalie sem akarja bevallani a nyilvánosság előtt, holott mindennél boldogabb volt, amikor kiderült, hogy másodjára is terhes. Szinte alig bizonyítható ilyen sokat takaró ruhákban, hogy valóban két gyermekkel várandós a színésznő, a bennfentesek tényként kezelik a dolgot.


Nincsenek megjegyzések