Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Karácsonyi ajándék-horoszkóp: Minek örülnek a Bakok, a Vízöntők és a Halak?

Karácsonyi ajándék-horoszkóp sorozatunkban abban próbálunk segíteni, vajon milyen ajándéknak örülhetnek az egyes csillagjegyek szülöttei. A sorozat negyedik részében megnézzük, mit javasol a horoszkópkészítő a Bak, a Vízöntő és a Halak jegyűeknek:
Bak (12.22-01.20)

Ékszer: Ha már ékszer, akkor legyen aranyból és gyémántból! A Bak jegyűek szerencseköve a hegyikristály.

Illatok: A gyümölcsös ciprusillatokat vagy az erdő és mező illatára emlékeztető parfümöket kedvelik. Vigyázzunk, hogy az üvegcsék ne legyenek túlságosan díszesek!

Hasznos tárgyak: Leginkább egy kerámiának, fafigurának, nosztalgikus konyhai eszköznek örülnek, de munkahelyükön a luxust is tudják értékelni: szívesen tartanak íróasztalukon bőrmappát, aranyhegyű tollat.

Szabadidő, szórakozás: Főleg történelmi regényeket és szakkönyveket olvasnak, és szeretik a bonyolult, sok fejtörést igénylő keresztrejtvényeket. A klasszikus szerzők műveit hallgatják szívesen.
Vízöntő (01.21-02.20)

Ékszer: Keressünk nekik egy különleges láncot, esetleg brosst a bolhapiacon! A Vízöntők köve az akvamarin.

Illatok: Mindig a legújabb márkáért lelkesednek, főleg ha könnyű, lágy illatú.

Hasznos tárgyak: Háztartásuk felszereltsége ritkán teljes. Többnyire elegendő egy felületes pillantást vetni a konyhára, s máris felfedezzük a hiányosságokat. Műszaki cikkekkel vagy számítógép-tartozékokkal legtitkosabb kívánságaikat is teljesíthetjük.

Szabadidő, szórakozás: Szívesen játszanak a számítógéppel, de a képregényeket is kedvelik. Különös érdeklődést mutatnak továbbá a sci-fi regények és az ezoterikus irodalom iránt.
Halak (02.21-03.20)

Ékszer: A színes üveggyöngy láncokról, filigrán ezüst ékszerekről azonnal felismerhetjük őket. Kedvenc drágakövük a türkiz és az ametiszt.

Illatok: Határtalanul vonzódnak a keleties illatokhoz, ezen belül a finom, gynegéd, virágos tónusokhoz. Fürdővizüket szívesen illatosítják lazító hatású sókkal, ápoló olajokkal.

Hasznos tárgyak: A Halak határtalanul lelkesednek a szép textíliákért. Meglephetjük őket függönnyel, párnával, asztalterítővel vagy különböző dekoranyagokkal, sőt háziköntössel is. A mutatós ezüstdobozkák és -kannák vagy a kecses díszfigurák szintén boldoggá teszik őket.

Szabadidő, szórakozás: Egy nyugodt, meditatív zene hozzásegíti érzékeny lelküket a tökéletes ellazuláshoz. A romantikus hangulatú, szerelmes versek, zeneszámk az álmok világába repítik őket.

Nincsenek megjegyzések