Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Karácsonyi ajándék-horoszkóp: megmutatjuk, minek örülnek a Mérlegek, a Skorpiók és a Nyilasok

Karácsonyi ajándék-horoszkóp sorozatunkban abban próbálunk segíteni, vajon milyen ajándéknak örülhetnek az egyes csillagjegyek szülöttei. A sorozat harmadik részében megnézzük, mit javasol a horoszkópkészítő a Mérleg, a Skorpió és a Nyilas jegyűeknek:
Mérleg (09.24-10.23

Ékszer: Egyformán értékelik a finom bizsukat és az ezüstből vagy nefritből készült egyedi ékszereket.

Illatok: Szeretik, ha csábítóan elegáns, mámorító keleties illat lengi körül őket, amelyet különleges formájú üvegcséből fújhatnak magukra.

Hasznos tárgyak: A Mérleg jegyűek mindent szeretnek, ami szép. Miért ne kaphatnának ajándékba hangverseny- vagy színházjegyet? A fényképezőgép és a vedeókamera is telitalálat!

Szabadidő, szórakozás: Mivel szívesen ropják a táncot, írassuk be őket egy tánctanfolyamra.
Skorpió (10.24-11.22)

Ékszer: Különösen a sötétpiros ékkövekért (gránát, tűzopál) rajong.

Illatok: A skorpió élvezi, ha feltűnést kelt az őt körüllengő illattal. Ilyen lehet a mósusz, az orchidea, vagy a tömjén.

Hasznos tárgyak: Mivel a jegyhez tartozók imádják a titokzatosságot, jó ajándék lehet számunkra egy lakattal zárható napló, s mivel vonzódnak a misztikához, egy egzotikus szoborral is belophatjuk magunkat a szívükbe.

Szabadidő, szórakozás: Kedvenc olvasmányaik rémségekről, izgalmakról s persze a szexről szólnak, de a Skorpiók a fantázia-játékoknál is elemükben érzik magukat.
Nyilas (11.23-12.21)

Ékszer: a Nyilas jegyűek által oly kedvelt lazúrkőből, topázból készült ékszereket nemes elegancia jellemzi.

Illatok: Előszeretettel választják a fás jellegű sportos, férfias illatokat - még a Nyilas hölgyek is.

Hasznos tárgyak: Ennek az örökké utazni vágyó típusnak a számára remek ajándék egy strapabíró koffer vagy valamilyen kempingfelszerelés, de örömet szerezhetünk neki az utált házimunkát megkönnyítő gépekkel is.

Szabadidő, szórakozás: Szobakerékpár, síléc, teniszütő, labda, vérpezsdítő zene - minden, ami a testmozgást, az utazást szolgálja.

Nincsenek megjegyzések