Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kislánya lesz az operettes álompárnak

Dancs Annamari és párja, Kerényi Miklós már tűkön ülve várják a gyermeküket, és bár még Annamari még csak az ötödik hónapban jár, az utód nemét legalább már megtudták.
Annamariék álomesküvőjük után tudták meg, hogy a nő gyermeket vár. Végig azt hitték, kislányuk lesz, egészen néhány héttel ezelőttig. - Minden népi „babona” arra utalt, a hasam formájától kezdve egészen addig, hogy mi­lyen ételeket kívánok. Két hete viszont az ultrahangon kiderült, hogy a kislányunknak szép nagy herezacskója van - mesélte vidáman a kismama.

A szülők még a névről azonban nem döntöttek, de a férfi ág hagyományát követni szeretnék. – Még nem tudjuk, mi lesz a neve, de az biztos, hogy úgy kezdődik majd: Kerényi Miklós. Az apósom, KERO, Kerényi Miklós Gábor, a két fia, Máté, a férjem és a bátyja, Dávid, s az ő kisfia után a mi fiunk is követi a hagyományt, ő lesz az ötödik a sorban - mondta Annamari a Borsnak.

Nincsenek megjegyzések