Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Karácsonyi ajándék-horoszkóp: Minek örülnek a Rákok, az Oroszlánok és a Szűzek?

Karácsonyi ajándék-horoszkóp sorozatunkban abban próbálunk segíteni, vajon milyen ajándéknak örülhetnek az egyes csillagjegyek szülöttei. A sorozat első részében megnézzük, mit javasol a horoszkópkészítő a Rák, az Oroszlán és a Szűz jegyűeknek:
Rák (06.22-07.22)

Ékszer: A Rák jegyű hölgyek általában az ezüstöt meg a gyöngyöt részesítik előnyben, azonban a holdkő és az opál is illik hozzájuk.

Illatok: Amilyenek a Rák jegyében születettek, olyan a parfümjük is: titokzatos és romantikus. Fürdőszobájukból pedig nem hiányozhat az illatos fürdősó vagy az ápoló fürdőolaj.

Hasznos tárgyak: Szobanövények, puha párnák, süppedős szőnyegek, habos függönyök, rézből és fából készült konyhai eszközök - bármi jöhet, ami otthonukat lakályosabbá teheti.

Szabadidő, szórakozás: A romantikus lelkületű Rák imádja a szerelmes regényeket, dalokat, versket s - családcentrikus révén - a fotóalbumokat.
Oroszlán (07. 23- 08.23)

Ékszer: Brilliánsokkal vagy rubinokkal ékes tömörarany ékszerek tehetik teljesebbé boldogságukat.

Illatok: A jegy szülötteinél a parfüm neve a mérvadó: minél hangzatosabb, annál jobban örülnek neki. Leginkább mégis az ámbra alapú erotikus illato illenek alkatukhoz.

Hasznos tárgyak: Mindent szeretnek, ami reprezentatív, sőt luxusnak mondható: az ezüst gyertyatartót, a nagy, rámás tükröt vagy a bronzból készült dísztárgyakat.

Szabadidő, szórakozás: Elbűvölik őket a gazdag főúri körökben játszódó vastag ponyvaregények vagy a monumentális családregények, de rajonganak az operákért is.
Szűz (08. 24-09.23)

Ékszer: Akár gyűrűről, akár nyakláncról, karkötőről van szó, az a lényeg, hogy szép legyen, s lehetőleg tömöraranyból, borostyánból készüljön.

Illatok: A klasszikus, főként fás-gyümölcsös illatok találóan hangsúlyozzák kissé hűvös sármjukat.

Hasznos tárgyak: A Szűzek sokat törődnek egészségükkel. A nőknek egy vérnyomásmérővel vagy gyógynövényes teakeverékkel okozhatjuk a legnagyobb örömet, míg a férfiak főként a szerszámokért lelkesednek.

Szabadidő, szórakozás: A korcsolya vagy a görkorcsolya mozgásra ösztönzi a Szűz jegyűeket. Mielőtt könyvet vásárolnánk számukra, feltétlenül nézzük meg a bestellerlistát.

Nincsenek megjegyzések