Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Karácsonyi ajándék-horoszkóp: Minek örülnek a Kosok, a Bikák és az Ikrek?

Karácsonyi ajándék-horoszkóp sorozatunkban abban próbálunk segíteni, vajon milyen ajándéknak örülhetnek az egyes csillagjegyek szülöttei. A sorozat első részében megnézzük, mit javasol a horoszkópkészítő a Kos, Bika és Ikrek jegyűeknek:
Kos (03.21-04.20)

Ékszer: A Kos jegyűek kedvelik a piros ékköveket - a gránátot és a turmalint -, illetve a fából készült tárgyakat, díszeket, faliórákat.

Illatok: Szeretik az olyan virágos-gyümölcsös jellegű, exkluzív, de nem átható illatokat, amilyen például a citrom, a fű és a fahéj.

Hasznos tárgyak: A háztartásban is a faeszközöket részesítik előnyben, erkélyükről pedig nem hiányozhat egy praktikus, összecsukható kempingszék. A Kos jegyű férfiak szíve hevesebben dobog bizonyos szerszámok, autófelszerelési cikkek láttán.

Szabadidő, szórakozás: Edzőcipő, súlyzó, teniszütő: mindnek örül a mozgást kedvelő, sportos Kos. De imádja az útleírásokat, a kalandregényeket, a társasjátékokat is.

Bika (04.21-05.20)

Ékszer: Az e csillagjegyben született nők általában örülnek egy rózsaszín kvarckristályokból vagy korallból készült, esetleg kék zafírral, zöld smaragddal ékesített gyűrűnek.

Illatok: A Bikák érzékiségét egy friss virágillat emeli ki a leghatásosabban, mely némi mósusszal kombinálva izgalmas, egzotikus hatást eredményez.

Hasznos tárgyak: Az otthonszerető Bikáknak egy jó meleg gyapjútakaróval is örömet szerezhetünk. Mivel az élet minden oldalát élvezik, a különleges édességeket is szívesen kóstolgatják. Szépérzékük kifinomult, ezért sokan gyűjtenek közülük műalkotásokat: például kisplasztikákat, posztereket, grafikákat, festményeket.

Szabadidő, szórakozás: A romantikus szerelemes regényeket, a háztartási tanácsadókat vagy a kertápolással kapcsolatos kiadványokat olvasgatják a leglelkesebben.

Ikrek (05.21-06.21)

Ékszer: A pénzbeli értéknél sokkal fontosabb számukra a különleges dizájn. Kedvenc ékkövük az aranytopáz.

Illatok: Midenekelőtt a friss-virágos-illatok jöhetnek szóba. Ajándékozzunk nekik egyszerre több parfümösüvegcsét, hisz kedvelik a változatosságot.

Hasznos tárgyak: Egy függőágy még inkább megédesítheti számukra az olyannyira szeretett olvasást. Mivel a pontosságal hadilábon állnak, egy karóra is hasznos ajándék lehet számukra. De legalább annyira tudnak örülni egy repülőjegynek, egy színes lámpánnak vagy üvegedénynek.

Szabadidő, szórakozás: Teljesen mindegy, hogy krimiről, verseskötetről vagy regényről van szó - olvasnivalóval biztosan sikerünk lesz az örökké kíváncsi, tudásra szomjas Ikreknél.

Nincsenek megjegyzések