Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Összeroppant Törőcsik Mari. Megtiltották neki, hogy láthassa nagybeteg fiát

A kossuth-díjas művésznő nemrég még arról beszélt, hogy fia betegsége miatt neki kell Vietnámba utaznia, most azonban ezt is megtiltották neki!
A színésznő örökbefogadott fia, Son súlyos betegséggel küzd, melynek következtében a Vietnámban élő férfi meg is bénult. Betegsége miatt ő nem tudott Magyarországra utazni anyjához, így ő utazott volna Vietnámba, hogy találkozhassanak, ám a nemsokára 81. évét betöltő színésznő egészségi állapota nem teszi lehetővé a hosszú repülőutat.

"Volt róla szó, hogy meglátogatom Sont, de az orvosom szerint nagyon kockázatos lenne belevágnom az utazásba. Az én egészségi állapotom sem a régi. Csak abban bízom, hogy a fiam meggyógyul és újra képes lesz meglátogatni engem" - mondta szomorúan a színésznő.

Son gyógyulására most az egyetlen remény egy több millió forintba kerülő gyógyszer, ám a pénz nem lehet akadály a színésznőnek, mindent megtesz, hogy fiát újra egészségesnek láthassa!

Nincsenek megjegyzések