Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Paris Hilton oldalán sírta ki a bánatát Lewis Hamilton - fotó

A Forma-1-es Mercedes brit pilótája, Lewis Hamilton (31) egy cseppet sem bánkódott azután, hogy idén nem sikerült negyedszer is megnyerni a világbajnokságot, hiszen egy újabb szépséggel az oldalán mutatkozott.
Mint azt már korábban megírtuk, a Forma-1 idei szezonját Nico Rosberg nyerte meg, miután az Abu-dhabi Nagydíjon másodikként intették le és ez elegendőnek bizonyult a világbajnoki címhez. Csapattársa, Lewis Hamilton ugyan az első helyen ért célba, mégsem szerezte meg pályafutása során zsinórban a negyedik vb-címét.

A brit versenyző egy percig sem búslakodott a futam leintését követően, hiszen Palvin Barbi helyett egy másik csinos hölggyel vigasztalódott.

Ezúttal a szerencsés a szexi szőke énekes-, színésznő Paris Hilton volt. A fotó tanúsága szerint rendkívül jól érezték magukat egymás társaságában, míg Hamilton mintha elfeledte volna a futamon szerzett bánatát.

- Öröm volt látni tegnap éjszaka - írta Hilton a közösségi oldalán.

Paris Hilton (@parishilton) által közzétett fénykép,

Nincsenek megjegyzések