Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

A 120 éves szűz azt üzeni: Sokáig élhetsz, ha nem szexelsz

A 120 éves Swami Sivananda elárulta, hogy az önmegtartóztatás miatt van még életben: soha nem szexelt, még mindig őrzi szüzességét - írja a Mirror.
Sivananda egész életét az indiai Váránásziban töltötte, hajlott kora ellenére egyedül él, ellátja magát, nem szed semmilyen gyógyszert, minden áldott nap több órát jógázik.

A hosszú élet titkát a jógában, a fűszer nélküli ételekben és a nemi élet hiányában látja.

"A fegyelem a legfontosabb dolog az életben. A fegyelem segítségével bármilyen helyzettel meg lehet birkózni. A legnagyobb öröm abból fakad, ha az ember kontroll alatt tudja tartani a szükségleteit."

A 120 éves hindu szerzetes soha életében nem aludt ágyban, egy jutamatracon fekszik, a feje alatt pedig egy kő szolgál párnaként.

Az útlevelében szereplő dátum szerint 1896. augusztus nyolcadikán született.Miután a japán Jiromeon Kimura 116 éves és 54 napos korában meghalt, minden bizonnyal most már Sivananda a világ legidősebb embere, és várhatóan hamarosan be is kerül a Guinness rekordok könyvébe.

Nincsenek megjegyzések