Karácsonyi-teszt mutatja meg 2017 legnagyobb kihívását

A londoni pszichológuscsoport a népszerű ünnepi jelképekhez párosította a személyiségtípusokat.
A szeretet, a béke és az öröm ünnepe a karácsony, ami fényt hoz az életünkbe, hála a különféle színes díszeknek, izzóknak.A karácsony rengeteg jelképet tömörít össze, de ezek között van néhány különösen fontos szimbólum, így például az angyal, a mézeskalács, vagy a manó.

Egy londoni pszichológuscsoport ezeket a karácsonyi jelképeket hívta segítségül ahhoz, hogy összeállítsák a személyiségtesztjüket.A fenti hat ünnepi figura egy-egy személyiségtípust rejt.Válasszuk ki azt, amelyik a leginkább melegséggel tölti el a szívünket, majd olvassuk el, hogy mit mesél rólunk a szimbólum, és mi lesz 2017-ben a legnagyobb kihívásunk.

1.Angyal: Az első karácsonyi jelkép azt mondja el rólunk a londoni pszichológuscsoport szerint, hogy rendkívül okos, érzékeny és megbízható személyek vagyunk, ám néha előfordul, hogy félénkek és naivak leszünk.Ebből következik, hogy kevés az önbizalmunk, ezért 2017-ben jobban meg kell bíznunk önmagunkban és a tehetségünkben.
Jövőre egy pillanatra sem felejthetjük el azt a ténythogy amennyiben maximálisan bízunk önmagunkban, akkor mindent el tudunk érni, amire csak vágyunk, a világ pedig más szemmel fog ránk nézni.

2.Mézeskalács figura: A londoni pszichológuscsoport azon a véleményen van, hogy diszkrét, együttműködő, kedves, gyengéd és erős jellemmel rendelkezünk.Amikor dühösnek érezzük magunkat, akkor könnyen elveszítjük az irányítást a szavaink és a tetteink felett.A mézeskalács figura arra is utal, hogy jellemző ránk a jóság és a megértés.
2017-ben az lesz számunkra a legnagyobb kihívás, hogy megtanuljuk kontroll alatt tartani az életünket és az érzelmeinket.

3.Karácsonyi manó: Ehhez a karácsonyi jelképhez egy olyan személyiséget párosítottak a londoni pszichológuscsoport tagjai, aki toleráns, őszinte, önzetlen, nagylelkű, mindenkinek segíteni akaró ember.Jellemző ránk, hogy élvezzük a jó társaságot, az összejöveteleket, de a nyugalmunk és a lelki békénk gyakran másoktól függ.
2017-ben a legnagyobb kihívás számunkra az lesz, hogy megtanuljuk azt, hogy akkor lehetünk boldogok mások mellett, ha előbb egyedül is képesek vagyunk boldogok és elégedettek lenni önmagunkkal.
Jövőre meg kell értenünk, hogy nem másoktól függ a lelki békénk és a boldogságunk, hanem kizárólag az számít, hogy ezeket önmagunkban találjuk meg.Érezzük ezt át 2017-ben, mert akkor független, csodálatos és tehetséges emberré válhatunk, valamint képesek leszünk megosztani másokkal a boldogságunkat és az örömünket.

4.Rénszarvas: Ez a karácsonyi szimbólum egy olyan személyt rejt, aki rendkívül vállalkozó szellemű, igényes a környezetére és önmagára, célorientált és nagyon jól tudja, hogy mit akar elérni az életben.
A londoni pszichológuscsoport szerint az is jellemző ránk, hogy néha monotonná válnak a cselekedeteink, és annak ellenére, hogy keményen dolgoztunk, elfog a pánik és a félelem, hogy vajon mit hoz a jövő.
2017-ben az lesz számunkra a legnagyobb kihívás, hogy vigyünk több lelkesedést és vidámságot abba, amit csinálunk, mert csak így nyerhetjük vissza az értékes energiánkat, amire nagy szükség van ahhoz, hogy tovább tudjunk dolgozni az álmaink valóra váltásán.

5.Hóember: A londoni pszichológuscsoport szerint, ha ez a karácsonyi jelkép önti el melegséggel a szívünket, akkor rendkívül értelmes, energikus, szenvedélyes emberek vagyunk, aki imádja a kalandokat és az új élményeket.
Pontos és precíz személyként nagyra értékeljük, ha mások ugyanilyenek velünk szemben.Amennyiben ez nem valósul meg, akkor elveszítjük a türelmünket, ami hatással van a hangulatunkat.Erős és realista személyiségvonásunkat arra használjuk, hogy a világot analizáljuk, ám ez sokszor félelemmel és szorongással tölt el.
2017-ben az lesz a legnagyobb kihívás a számunkra, hogy megtanuljuk, hogy az életben rengeteg a lehetőség.Legyünk rugalmasak, mert akkor jövőre egyre több és jobb tapasztalattal gazdagodhatunk, ez pedig boldogabbá és gazdagabbá teszi a mindennapjainkat és az életünket.

6.Mikulás: Ha az utolsó karácsonyi jelképre esett a választásunk, akkor a londoni pszichológuscsoport szerint szorgalmas, a szeretteinkhez, a barátainkhoz és az elveinkhez hűséges emberek vagyunk, illetve képesek vagyunk alkalmazkodni a különféle helyzetekhez.
Amikor arra van szükség, akkor mókás kisgyerekké változunk, de más szituációban képesek vagyunk komoly és felelősségteljes felnőttként viselkedni.A rendkívüli gyakorlatiasságunk miatt próbálunk mindent a lehető legjobb módon rendezni.
A fizikai aktivitás terén lustának számítunk, ezen pedig 2017-be változtatnunk kell, tehát ez lesz a legfőbb kihívásunk.Jövőre ne hanyagoljuk el a testmozgást!Éljünk egészségesebben, aktívabban, mert ettől sokkal éberebb, boldogabb emberek leszünk, és az életünk minősége is javulni fog.


(Forrás: noiportal.hu)
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog