Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Roppant kínos - Kitálalt a szerető a sztárszínész perverz szextitkairól

A szexi Jenny Nordback éveken át élt kettős életet. Napközben építési vállalkozóként dolgozott, ám amikor becsukta maga mögött tágas irodája ajtaját, egészen más nővé vált.
Hivatásos örömlányként Hollywood egyik legnépszerűbb nagyágyúját kényeztette. Volt hogy saját lakásán fogadta az ismert színészt, máskor viszont eldugott, titkos kéjlakokban hagyta, hogy a nőfaló férfi a magáévá tegye.

"Minden nő odavolt érte, én azonban egy olyan oldalát is ismerem, amitől valószínűleg sokkot kapnának a rajongói. Most elárulom, kivételes méretekkel rendelkezik, és imádta a kikötözős szexet. Sokszor éltem át fájdalmas perceket, de kisebb vagyont fizetett a gyönyörért. Nagyon bőkezű volt"

- írta a nemrég megjelent, kíméletlenül őszinte könyvében, amiben több hollywoodi sztárról is lerántja a leplet.

Persze névtelenül, így most mindenki azt találgatja, hogy ki lehet a szexfüggő világsztár, aki képtelen volt ellenállni vágyainak...

Jenny azóta visszavonult, és csak eredeti szakmájának, az építőiparnak él. Híres partnerét már csak álmaiban látja viszont, az említett színész viszont joggal retteghet attól, hogy lelepleződik.

Nincsenek megjegyzések