Tarolt Gelencsér Tímea produkciója a Miss World versenyen

A Miss World szépségverseny zsűritagjait is levette a lábáról a magyar induló, Gelencsér Tímea. A lány korábban versenyszerűen űzte az akrobatikus táncot, azonban egy sérülés miatt vissza kellett vonulnia.
Úgy érezte, ha nem tud a legjobbak között lenni a baleset után, akkor nem is akarja folytatni. Ennek ellenére most mégis hasznosítani tudta különleges tehetségét, ugyanis a Miss World talent show-jában egy fergeteges táncprodukciót mutatott be.

A top 10-be került, és ott újra megismételhette a produkcióját, ami nagy kihívás volt számára, ugyanis meg is fázott a verseny előtt. Ennek ellenére mindenki lehidalt a produkciójától.


Gelencsér Tímea egyébként gyakran megosztja élményeit a washingtoni felkészülésről, bár néha adódnak apróbb problémák. Legutóbb például az angol oldalán jelentkezett be egy élő videó erejéig, és negyven percig magyarul beszélt, amiből a követők nem sokat értettek. Később azonban kiköszörülte a csorbát, és sikerült megoldania a feladatot: a magyar oldalán jelentkezett be magyar nyelven.


Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog