Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Az egész világra hatással lenne: Ijesztő, de ez történne, ha Erzsébet királynő meghalna

Mostanában egyre gyakrabban keltik a 91 éves Erzsébet királynő halálhírét. De mi lesz akkor, ha valóban távozik az élők sorából? A halála sok mindenre lehet hatással...
Erzsébet királynő Anglia legrégebb óta hatalmon lévő uralkodója. A Business Insider állított össze egy cikket arról, mi történne a világban, ha a királynő tényleg távozna az élők sorából.

Káosz, bezárnak a bankok: A lap szerint a királynő halálát követő 12 napban káosz lesz Angliában, ez milliárdokba fog kerülni Angliának. Egy időre bezár a tőzsde és a bankok.

Két új ünnepnap: A szeretett II. Erzsébet királynő temetésének napja később munkaszüneti nappá lesz nyilvánítva, évente megemlékeznek majd róla. Az utód megkoronázásának napja szintén piros betűs ünneppé változik - írja a Femcafe.hu.

Megváltozik a BBC műsora: A britek életében meghatározó esemény lesz Erzsébet királynő halála, ezért a BBC megváltoztatja majd eredeti programtervét és a gyász időszakában nem sugároz vígjátékokat és humoros műsorokat. A halálhír bejelentésekor megszakítják az adást az összes BBC csatornán.

Károly herceg nevet változtathat:

Többször pletykálták már, hogy Károly herceg nevet fog változtatni, ha trónra kerül. Oka: nem biztos, hogy szerencsés lenne, ha ő lenne III. Károly király. I. Károlyt kivégezték, II. Károlyt száműzték, majd nőügyeiről vált hirhedté, a III. Károly király nevet pedig már viselte a jakobita trónkövetelő Stuart Károly, aki hivatalosan soha nem uralkodott. Válogathat, hiszen teljes neve Károly Fülöp Artúr György. A legvalószínűbb, hogy a György nevet választja, akkor ő lenne VII. György király, unokája pedig VIII. György király.

Kicserélnek néhány szót a himnuszban: A most hivatalos brit himnuszban több helyen elhangzik: "Isten éltesse a királynőt!" Ezt meg kellene változtatni, hiszen II. Erzsébet királynőnek csak férfi örökösei vannak.

Pánikban a lakosság: A ma élő britek többsége soha nem élt olyan világban, ahol nem volt jelen II. Erzsébet királynő. Számukra minden gyökeresen meg fog változni a halálával.

A királynő halálának fedőneve: "Bridge": A Buckingham-palotában évek óta fel vannak készülve az uralkodó halálára. Ha egy hosszú betegség után távozik, akkor minden nyugodtan fog zajlani, ha viszont hirtelen hal meg, vagy nyilvános helyen, nem tudni, mi fog történni. II. Erzsébet királynő halálának esetén a "Bridge" fedőnévre hallgató protokoll lép életbe: mindenkit azonnali hatállyal hazaküldenek, a palotát teljesen kiürítik. Ha éjjel hunyna el az uralkodó, a gyászhírt pontban reggel 8 órakor tennék közzé.

Nincsenek megjegyzések