Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kendőzetlenül őszinte szavak! Molnár Anikó elvetetné a gyermekét

Komoly döntést hozott.
Rengetegen udvaroltak az egykori Nagy Ő-nek, Molnár Anikónak, de a sors fintora, hogy még nem talált rá az igazira. Bár a zépség már 41 éves, nem görcsöl sem a házasságon, sem a gyerekvállaláson. Sőt, ha egy alakuló románcába túl hamar becsúszna a gyerek, gondolkodás nélkül elvetetné - árulta el a Lokálnak.

– Szerintem úgy helyes, ha egy nő akkor szül, amikor megtalálja élete párját, nem úgy, hogy ketyeg a biológiai órája, siettében talál valami „donort”, és gyakorlatilag szül magának egy gyereket. Vagy szerelembe esik, és azonnal gyereket csinálnak, aztán egy-másfél év múlva, amikor felszáll a köd, ott állnak, hogy azt sem tudják, valójában kicsoda a másik! Na én ennél konzervatívabb vagyok. Nálam vagy lesz egy kerek egész család, anyukával-apukával vagy inkább nem is kell gyerek – mondta Anikó, aki kortól függetlenül is úgy tartja: az első éveket gyerek nélkül kell eltölteni egy párkapcsolatban.

Szerelmesen sem szülnék három hét múlva, ha idejekorán becsúszna egy baba, 41 évesen is elvetetném – mondta ki a kemény szavakat az üzletasszony, aki attól sem riadna vissza, ha gyerek nélkül maradna.

Nincsenek megjegyzések