Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Mi történt Hujber Ferivel? A szakemberek szerint skizofrénia is állhat a háttérben

Sokan hallhattak és olvashattak Hujber Ferenc pár hete történt meghökkentő szerepléseiről a TV2 Mokka című műsorában.
Az interjúkban több történetbe is belekezdett, összefüggéstelenül beszélt, majd amikor Pachmann Péter megkérdezte, szórakozik-e velük, azt válaszolta, hogy igen. A műsorvezető visszaemlékezése szerint az interjú előtt Feri teljesen értelmesen és nagy ambíciókkal mesélt az idei munkáiról.

Elkezdődtek a találgatások, vajon minek voltak betudhatók a szokatlan megszólalásai. Vannak, akik szerint csak egy kitűnő marketingfogás volt, hogy felhívja a figyelmet egy darabra, amiben játszik.

Mások viszont baljós jelnek tudták be szereplését. Pár éve már viselkedett furcsán, ráadásul komoly szívproblémája is adódott. Vannak, akik szerint hasonló életszakaszon mehet keresztül a színész és viselkedése egy komolyabb problémára utalhat.

Ennek nézett utána a Best, és kérdezett meg több, a témában jártas szakértőt. Pszichológusokkal és pszichiáterekkel elemeztették ki a fent említett videókat és Hujber Feri facebookos megnyilvánulásait. Ugyan diagnózist ennyire alapozva nem állítottak fel, de egyöntetűen állították: Ferinek valószínűleg segítségre van szüksége.

Egyikük elmondta, hogy „figyelmeztetőek a megnyilvánulásai. Ilyen tüneteket produkálnak a betegek skizofrénia akut epizódjában, a szkizoaffektív pszichózisba, vagy a súlyos hangulatzavarnak a mániás epizódjában, bár ehhez túl nyugodtnak tűnt.”

Szerinte kialvatlannak tűnt a színész, és azt se zárta ki, hogy valamilyen szer indukálta pszichózisról lehetett szó. Hozzátette: az is lehet, hogy csak színészkedett. Mindenestre elmondta, hogy „egy pszichológus vagy pszichiáter akkor is nagyon sokat tud segíteni, ha az ember úgy érzi, nincs baj.”

Nincsenek megjegyzések