+18 Kiderült az igazság: Összesen négyfajta pénisz van

Nem csak a méret különbözteti meg egyiket a másiktól...
A tudósok szerint a férfiasságnak négy típusa van, de egyiknél sem a centi a meghatározó. A férfiak többsége nincs megelégedve a méreteivel, pedig nem ez alapján osztályozzák a hímtagjukat - írja a Life.hu.

A pénisznek világszerte 4 típusa van a szakértők szerint, és mindent a forma határoz meg.

1. A nagyfejű

A szakértők szerint a férfiak 20%-a rendelkezik ilyen szerszámmal. A neve azt jelenti, hogy a pénisz teste vékonyabb, mint a makk.

2. A vastag nyelű

Szintén nem kell sokat gondolkoznunk, hogy kitaláljuk, mit is takar ez az elnevezés. Ebbe a típusba azokat a hímtagokat sorolják, amelyeknél a pénisz teste vastagabb, mint a makk, és a hengeralaknál valamivel vaskosabb.

3. A görbülő

A férfiak 10 vagy 20 százalékának nem teljesen egyenes a hímvesszője. Ebbe a csoportba tartoznak azok a péniszek, amelyek csak kismértékben, de felfelé ívelnek. A legtöbb pénisznél ez az ív körülbelül 5-10 fokos.

4. A hajlított

Összetéveszthető a görbülővel, de a hajlított pénisz nem ívesen görbül. Inkább olyan, mintha egy ponton a pénisz teste megtörne, és onnan felfelé mutatna. A szakértő szerint azoknak a férfiaknak kell aggódniuk, akiknek ez a hajlítás eléri 30-60 fokot, mert az a Peyronie-betegségre utalhat, amit a péniszben jelentkező csomó vagy köteg idéz elő.

Forrás: Life.hu
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Powered by Jasper Roberts - Blog