Csináld ezt, és 40 felett is fergeteges lesz a szex

Sokan azt hiszik, hogy 40 év fe­lett el­tű­nik a párok éle­té­ből az ero­tika. Pedig ilyenkor sem kell le­mon­da­nod a forró érin­té­sek­ről...
A nőknél a hormonális változások számos olyan testi és lelki folyamatot indítanak el, amelyek nem feltétlenül kedveznek a szexualitásnak. Ennek ellenére van megoldás arra, hogy idősebb korban is élvezetes legyen az együttlét - írja a Ripost.

1. Lassíts!

Nem kell kapkodni. Az előjáték történhet vacsorakészítés közben is, hiszen a közös játék a konyhában fokozhatja a vágyat és az egymásra hangolódást. Közben hallgassatok zenét, amely felfrissít, az érintéseknek is nagy ereje lehet.

2. Tartsd a tested fitten

Vegyük rá partnerünket, hogy menjünk el közösen jógázni, így a testünk rugalmas marad és a hálószobában a mozgás is könnyebben fog menni. Mindemellett a potenciát is könnyebb tartani, és megnöveli az ember kreativitását.

3.  Zuhanyozzunk együtt

Ezt se gyorsan csináljátok, legyen inkább egy hosszú luxuszuhanyzás, szappannal, így sokkal csúszósabb és nedvesebb lesz az együttlét.

4. Próbálja ki az orgazmusmeditációt

Ez egy gyakorlatsorozat, hogyan lehet többet adni és kapni, mélyen egymásra hangolódva. A gyakorlat során a csikló stimulációjára kell helyezni a figyelmet, közben a nő elmélyül az érzékelésben, figyelve a légzésére. Ez a módszer a tudatosság magasabb szintjét teszi lehetővé, az intim kapcsolatokat javítja, illetve növeli az általános orgazmuskészséget.

5. Használjunk síkosítót

Ne félj használni síkosítót! Kaphatóak színtelen, szagtalan természetes, esetleg homeopátiás összetevőket tartalmazó szerek. Néha nem árt egy kis rásegítés. Ezt a tubust tartsuk közvetlen az ágy mellett, hiszen több lehetőséget, és kalandot is rejthet a használata.

Forrás: Ripost
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog