Egy japán orvos 5 perc alatt megmutatja, hogyan szabadulhatsz meg a felesleges kilóktól

Ez a fogyókúra nem csak a hason felgyülemlett plusz kilóktól, hanem a hátfájástól is megszabadít. Egy japán orvos szerint az elhízást, a rossz testtartás okozza.
Dr. Toshiki Fukutsudzi szerint a hasi elhízást, a helytelen testtartás okozza. Amíg nem korrigálunk testtartásunkon, nem fogunk megszabadulni az úszógumiktól sem. Egy nagyon egyszerű gyakorlattal, rövid idő alatt javíthatjuk a testtartásunk, és fogyhatunk is.

Az alábbi videóban láthatjuk, hogyan működik ez a módszer. Egy törölközőre, és egy madzagra lesz szükségünk hozzá. Tekerjük fel a törölközőt, mint egy nagy palacsintát, és kössük össze a madzaggal, hogy stabilan maradjon. Ezután üljünk le az ágyra, helyezzük a törölközőt a derekunk alá, a gerinc alsó feléhez támasztva, és feküdjünk hátra. Helyezzük a kezünk és a lábunk a videón látott módon, és maradjunk ebben a pozícióban 5 percen keresztül. Naponta 2-3 alkalommal ismételjük meg a műveletet. Toshiki szerint már pár alkalom után látni fogjuk az eredményt, azonban a gyógytornászok felhívják a figyelmet a művelet veszélyességére is.

Hátrahajlás közben nagyon megterhelődnek a hátizmok, nyakizmok, a vállak, de a derék is becsípődhet. A törölközővel kitámasztott derék megeröltetődik, és ez nagyon megterheli a porckorongot. Azok, akik csípő- vagy gerincműtéten estek át, porckorongsérvük van, gerincferdüléssel küzdenek, gyakran szédülnek, vagy vérnyomás problémájuk van, mindenképp konzultáljanak egy szakemberrel, mielőtt kipróbálnák a törölközős módszert.

A törölközős módszer alkalmazása során az utolsó borda, és a medence közti távolság kissé megnő, ezért a hasi zsírpárnák vizuálisan kisebbnek fognak mutatni. Ha egyenesen állunk, magasabbak leszünk 1-2 centivel, és a hasunk is kisebb lesz, mintha előredöntenénk. A módszerrel kapcsolatban a vélemények igen megosztóak.


Forrás: Tudnodkell.info
Megosztás a Google Pluson

0 megjegyzés:

Kedvelj minket

Powered by Jasper Roberts - Blog