Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Kiderült: műkereskedőbe szerelmes Mihalik Enikő

Mihalik Enikő és szerelme Vladimir Restoin Roitfeld között csak úgy dúl a szerelem: mint kiderült, első találkozásuk helyszínére, Cannes-ba is visszatértek.
A gyönyörű szupermodell tavaly ismerkedett meg szerelmével, de csak a napokban posztolta első közös fotójukat, ami történetesen abban a városban készült, ahol először találkoztak. 

A Bors szerint ugyanis az egyik kommentből kiderül, hogy Enikő tavaly ismerkedett össze a 32 éves francia-amerikai Vladimirral egy cannes-i rendezvényen.

Enikő szerelméről korábban keveset árult el D. Tóth Krisztának, csupán annyit lehetett tudni, hogy francia és a divatszakmában dolgozik, így teljes mértékben érti, hogy a modellélet mivel jár. 

A lap szerint azonban Vladimir sokkal érdekesebb figura, mint gondolnánk: édesanyja Carine Roitfeld évekig a francia Vogue főszerkesztője volt, testvére pedig topmodellként dolgozik. 

Ami ennél is érdekesebb, hogy a férfi nemcsak családi alapítású divatlapok kiadójának vezérigazgatója, de műkereskedéssel is foglalkozik.

Manhattanben és Európa több nagyvárosában is van galériája.

Nincsenek megjegyzések