Divat

Jelentkezz az ingyenes Aerobix oktatóképzésünkre. A részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot az ITT található jelentkezési lap kitöltésével.

Breaking News

Vigyázz: ha ezt a diétát folytatod, súlyos következményei lehetnek

Rengetegen kipróbálják, pedig nagyon káros az egészségre
Manapság divat mindent száműzni az étrendünkből, abban reménykedve, hogy ettől karcsúbbak, vagy egészségesebbek leszünk. Érdemes azonban végiggondolni, milyen anyagokat vonunk meg a szervezetünktől, ugyanis káros következményei lehetnek.

A gluténmentes étrendet sokan próbálják ki, ám egy kutatás most megerősítette, hogy rosszul teszik. Ez persze csak azokra vonatkozik, akik nem érzékenyek a gluténre, mégis elhagyják az ételeikből. A tudósok figyelmeztetnek: ez szívproblémákhoz vezethet!

A gluténmentes diétát választó emberek ugyanis hajlamosak teljesen száműzni a gabonaféléket, így a teljes kiőrlésű gabonát is az életükből. Ez viszont szív-és érrendszeri panaszokhoz vezethet, ugyanis a gabonaféléknek rengeteg jótékony hatásuk van a szervezetre. Érdemes tehát odafigyelni arra, mit és hogyan eszünk, és nem elhinni mindent, amit a "tiszta", minden mentes étkezésről terjesztenek.

Forrás: mirror.co.uk

Nincsenek megjegyzések